Prezentácia japonských systémov riadenia. - Bednárik, J.
Charakteristika expertízno-poradenskej pomoci poskytovanej podniku na Slovensku inštitúciou Japan Productivity Center v Tokiu (JPC). Hlavné princípy aktivity JPC. Charakteristika uplatňovanej metódy Kaizen - systému zvyšovania produktivity práce - ako metódy zdokonaľovania, zlepšovania a pokroku založeného na vlastných zdrojoch, dispozíciách a realitách.