Wskazówki dla mlodych kierowników (menedzerów).
Dôležité upozornenia mladým manažérom. Činnosti vymedzujúce negatívny profil manažéra a komentár k nim. Chyby v riadení, ktorých sa dopúšťajú manažéri, ich pomenovanie a komentár. Podľa zahraničných prameňov spracoval B. Pelka.