Zarzadzanie przez cele. - Lipecki, J.
Riadenie pomocou cieľov. Propagátori tejto metódy. Jej filozofické základy. Jej základné predpoklady. Etapy postupu podľa tejto metódy. Podniky v Poľsku, ktoré použili túto metódu.