Nástroje hospodářské politiky v oblasti spojové infrastruktury. - Schneiderová, L.
Potreba tvorby novej spojovej infraštruktúry v ČSFR. Východiská pre tvorbu spojovej politiky v oblasti telekomunikácií. Porovnanie hustoty telefónnej siete s vyspelými krajinami. Investície do telekomunikácií, ich porovnanie v rámci vyspelých krajín a ČSFR. Liberalizácia poštových a telekomunikačných služieb vo vybraných európskych štátoch. Zámery čs. spojov v oblasti liberalizácie a regulácie telekomunikácií.