Co určuje kvalitu dobrého automatizovaného systému pro vedení účetnictví na počítačích? - Ptáčková, M.
Poznámky k situácii na trhu softwaru u nás. Informácia o materiáli "Information Technology Statement No.2, Good Accounting Software", vypracovaného Zväzom účtovníkov Veľkej Británie, obsahujúcom kritériá pre vyhodnotenie softwaru pre účtovníctvo.