Hospodářský výsledek a jeho složky v účetnictví tržní ekonomiky. - Janout, J.
Základné východiská účtovníctva tržnej ekonomiky a pojatie hospodárskeho výsledku. Predpoklad nepretržitosti činnosti podniku a účtovníctvo založené na pohybe peňazí. Náklady finančného účtovníctva. Vykazovanie hospodárskeho výsledku v bežnom finančnom účtovníctve. Úpravy hospodárskeho výsledku bežného obdobia.