Inventarizace majetku a závazků - významný předpoklad průkaznosti účetnictví. - Schiffer, V.
Pojednanie o paragrafoch 29 a 30 Zákona o účtovníctve. Povinnosti účtovných jednotiek a zmysel inventarizácie. Stručná charakteristika a rozbor zákonnej úpravy inventarizácií. Poznámky k aplikácii jednotnej úpravy inventarizácií v účtovných jednotkách.