Investiční majetek v pojetí směrné účtové osnovy platné od roku 1947. - Lehkoživ, J.
Vysvetlenie podstaty ekonomickej kategórie investičného majetku. Členenie investičného majetku a spôsoby jeho oceňovania. Odpisovanie investičného majetku a jeho vyraďovanie z používania. Účty, určené pre vedenie účtovníctva o investičnom majetku.