Kapitálový trh, burzy a účetní informace. - Schroll, R.
Prehľad účtovných informácií, potrebných pre burzy cenných papierov, ale i pre hodnotenie podnikov, ktorých akcie sú kótované na burze. Spôsob, akým účtovné informácie ovplyvňujú vývoj trhu na burze a aké požiadavky kladú burzy na tieto informácie.