Opatření Federálního ministerstva financí, kterým sa stanoví použití metodiky účetnictví pro účetní období roku 1992.
Prehľad predpisov o účtovníctve platných v roku 1992 a niektoré poznámky k nim. Prehľad zrušených predpisov. Ide o doslovné a úplné znenie záväzného opatrenia, ktoré bude uverejnené vo Finančnom spravodaji a oznam o jeho vydaní bude v Zbierke zákonov.