Revoluce v účetním software? - Zelenka, I.
Základná informácia o softwarovom produkte New Wiews, vyvinutom v roku 1985 v Kanade. Zásadne iný prístup k účtovníctvu a jeho odlišnosti i výhody. Charakteristika a hierarchia systému. Účtovné obdobie. Ovládanie systému. Programovací jazyk a ostatné funkcie. Technické požiadavky a dokumentácia.