Systém účetnictví v rozpočtových organizacich resortu Českého úřadu geodetického a kartografického. - Kavan, M.
Informácia o programe UCTO 03.05, obstarávajúcim účtovníctvo pre českú geodéziu. Program beží na počítači IBM PC AT. Dátabáza a spôsob jej tvorby. Popis práce jednotlivých podsystémov. Kompatibilita s projektom JASU.