Vytváření rezerv a oprávek u peněžných ústavů. - Jelínek, Petr
Problematika tvorby rezerv na riziká a straty z činnosti bánk ako novinka v bankovom účtovnom systéme. Tvorba oprávok a preradenie pohľadávky. Rezervy a ich tvorba a predpokladané straty.