Zákon o účetnictví č. 563/1991 Sb. ze dne 12. prosince 1991.
Úplné schválené znenie zákona o účtovníctve. Účtovné sústavy, doklady, zápisy a knihy. Účtovná uzávierka. Spôsoby oceňovania. Inventarizácia majetku a záväzkov. Úschova účtovných písomností, ich označovania a opravy v nich. Použitie výpočtovej techniky. Pokuty.