Hodnocení akcií (podniků) kótovaných na burze. - Schroll, R.
Základné rozlíšenie metód hodnotenia podľa disponibility informácií. Burzové metódy a metódy, vychádzajúce z finančnej analýzy: zrovnávacie metódy, metódy, zakladajúce sa na dobe návratnosti. Hodnotenie v podmienkach inflácie.