Odpisování pořízených starších základních prostředků. - Blatný, M.
6 príkladov účtovania pri odpisovaní starších základných prostriedkov podľa vyhlášky č. 586/1990 Zb. Príklady sa uvádzajú ako pomôcka na odstránenie nejasností, ktoré by mohli v konkrétnych prípadoch vzniknúť.