Tiché rezervy v účetnictví. 1. - Zelenka, Vladimír
Tiché rezervy ako súčasť skutočného vlastného majetku. Vykazovanie fiktívnej výšky vlastného majetku v účtovníctve. Klasifikácia tichých rezerv z hľadiska podstaty ich vzniku, z hľadiska strán súvahy, z časového hľadiska, z hľadiska dobrovoľnosti, zániku, právnej prípustnosti, tajnosti.