<An> empirical analysis of software and hardware spending. - Gurbaxani, V.
Empirická analýza rastu rozpočtov informačných systémov, ako sa prejavujú v ich hlavných komponentoch, hardware a software. Z makroekonomického hľadiska rastú náklady na hardware i software exponenciálne, a to rovnakou rýchlosťou.