Besonderheiten der Kalkulation von Aussenhandelsaufträgen. - Becker, W.
Tvorba kalkulácií v zahraničnom obchode z hľadiska nákladov. Analýza zvláštností zahraničného obchodu (rozdiely v dopravných systémoch, dokumentácii, rozpočtovaní..). Analýza špecifík jednotlivých skupín nákladov: dodatočné náklady na prekonávanie bariér zahraničného obchodu v rámci akvizície objednávok. Náklady na spracovanie a vybavenie objednávky. Náklady vyplývajúce z logistických a zmluvných zvláštností zahraničného obchodu, náklady z rizika toku a finančného rizika.