Auditorská činnost. Některé možnosti a způsoby provádění. - Schiffer, V.
Audítorská činnosť vyplýva zo zákona o podniku so zahraničnou účasťou a týka sa ročnej uzávierky a hospodárenia týchto podnikov. Náhodná previerka ročnej uzávierky. Problematika preverovania v priebehu hodnoteného roku. O pracovných metódach audítora.