Základní metody výpočtu hodnoty podniku v tržních podmínkách. - Schroll, R.
Súčasť seriálu článkov o účtovníctve, burzách a hodnotení podnikov. Opis konkrétnych metód, používaných najmä pri takom priamom vyjednávaní, kedy i kupujúci má k dispozícii pomerne širší rozsah informácií o príslušnom podniku, než pri burzových operáciách.