Přehled 500 největších čs. podniků v roce 1990. - Buchtíková, A.
Do prehľadu najväčších podnikov sú zaradené nasledovné informácie: Tržby, export, základný kapitál k 31.12.1990, aktíva k 31.12.1990, zisk (strata), podiel zisku na priemerných aktívach, podiel zisku na tržbách, pridaná hodnota, pracovníci, produktivita práce a priemerná mesačná mzda. V druhej časti prehľadu sú uvedené podniky, ktoré neposkytli súhlas s publikáciou svojich údajov.