Financial structure and labour demand of West German industrial and commercial companies: A study with longitudinal data. - Frisse, K.
Analýza interakcií medzi finančnou štruktúrou a rozhodnutiami firiem o zamestnávaní. Na tento účel bol vyvinutý teoretický model, v ktorom má firma, tvárou v tvár neistej cene, optimálne rozhodnúť o svojich výstupoch a o zamestnávaní. Empirická analýza dokazuje, že existuje negatívny vzťah medzi zamestnávaním a cieľavedomosťou firmy.