Platební neschopnost v roce 1991 - Veselý, Zdeněk
Prvotná a druhotná platobná neschopnosť. Vývoj a štruktúra platobnej neschopnosti v sledovanom období. Tri najväčšie zdroje platobnej neschopnosti: strojárstvo, stavebná výroba, elektrotechnický a elektronický priemysel.