<Ein> empirischer Vergleich der Eignung von Conjoint-Analyse und "Analytic Hierarchy Process" (AHP) zur Neuproduktplanung. - Tscheulin, D.K
Empirické porovnanie vhodnosti Conjoint-Analyse a Analytic Hierarchy Process (AHP) k plánovaniu novej produkcie. Porovnanie 2 metód: dekompozičnej Conjoint Analyse a kompozičnej AHP ako spôsobov riešenia optimálnej tvorby produktov. Hodnotenie kvality prognóz a odporúčaní na konanie u obidvoch postupov. Operacionalizácia pojmu kvalita prognózy. Hodnotenie parametrov a konštrukcia testu validity.