New-firm survival and the technological regime. - Audretsch, D.A
Porovnanie miery prežitia vyše 11000 firiem, založených v roku 1976 a analýza otázky, nakoľko je miera prežitia závislá od technologického režimu. Faktory, znižujúce pravdepodobnosť prežitia. Koncentrácia trhu ovplyvňuje krátkodobé prežitie, ale nie dlhodobé.