Anforderungen an einen elektronischen Leitstand. Ergebnisse einer Untersuchung in mittelständischen Industriebetrieben. - Nietsch, M.
Výsledky výskumu, týkajúceho sa problémov zavádzania počítačovej podpory systému riadenia výroby. Prispôsobenie tohto systému potrebám a podmienkam stredne veľkých priemyselných podnikov. Funkcie elektronického riadiaceho stanovišťa. Plán rozmiestnenia strojov, termínovacie funkcie a pod. Technické charakteristiky elektronického riadiaceho stanovišťa: decentralizovanosť, schopnosť integrácie v rôznom hardwarovom a softwarovom prostredí, jednoduchá obsluha a pod.