Komparativní testování výrobků. Nástroj podpory tržního hospodářství. - Hruda, L.
Skúšanie a porovnanie vybraných úžitkových vlastností výrobkov daného druhu od rôznych tuzemských výrobcov a porovnateľných výrobkov zahraničného pôvodu, ktoré sú dostupné na tuzemskom trhu. Zverejňovanie výsledkov testov. Zameranie sa na testovanie spotrebiteľských vlastností.