<Die> Technische Dokumentation als Marketing-Instrument entdecken. - Wallin-Felkner, Ch
Význam technickej dokumentácie pre predajnosť výrobkov. Zlý návod na použitie zhoršuje celkový dojem z tovaru. S rastom nárokov na kvalitu výrobkov rastú požiadavky na technickú dokumentáciu. Vzájomné dopĺňanie sa reklamy a odbornej informácie. Využitie technickej dokumentácie ako marketingového prostriedku. Využitie služieb technických redaktorov ako odborníkov na odborné texty. Semináre zvyšovania kvalifikácie v oblasti technickej dokumentácie.