Nabídka kvality z Londýna. Jakostní certifikáty i pro čs. podniky. - Mikuláš, J.
Súčasný obchod kladie čoraz väčší dôraz na akosť tovarov a služieb. Jedným z najviac cenených dôkazov o kvalite je certifikát systému akosti. Normy upravujúce zavedenie systému riadenia akosti a popis zavádzania systému akosti. Charakteristika jednej z organizácií, ktoré ponúkajú certifikáciu systému akosti a to Lloyd's Register Quality Assurance (LRQA) Ltd, Londýn. Dôvody, prečo výrobcovia usilujú o získanie certifikátu systému riadenia akosti od firmy LRQA.