Systém EAN neboli čárový kód. - Martinic, J.
Princípy, ktorým musí vyhovieť systém EAN. Požiadavky pre systém označovania symbolmi. Kódové čísla výrobkov ako spotrebiteľských a distribučných jednotiek. Doplnkové kódovanie. Označovanie tovaru symbolom čiarkového kódu. Komunikačný systém EAN a jeho riadenie.