Program sebetréninku konečně i v ČSFR! 42 častých námitek zákazníků a nejlepší odpovědi na ně.
Techniky oslabovania a vyvracania námietok. Zásadné rady, potrebné k úspešnému vyvracaniu námietok zákazníkov. Príklad na "zneškodnenie" prvej námietky zákazníka "Nemám čas". Stručná ukážka programu sebatréningu.