Spotřebitelská politika v zemích EFTA. Evropského sdružení volného obchodu. - Hruda, L.
Starostlivosť štátu o spotrebiteľskú politiku v krajinách EFTA. Legislatívne zabezpečenie ochrany spotrebiteľa. Fyzická bezpečnosť a zdravotná nezávadnosť. Ochrana ekonomických záujmov spotrebiteľa. Riešenie sťažností spotrebiteľov a poradenstvo. Spolupráca EFTA s Európskymi spoločenstvami.