Ako robiť kvalitnú a vysokoúčinnú reklamu. 4. Reklamné rozhodnutia. - Lochner, G.
Reklamné aktivity majú vyvolať pozitívne reakcie u oslovenej osoby v zmysle želania pôvodcu reklamy. Charakteristika rôznych argumentačných polôh slúžiacich dosiahnutiu tohto cieľa. Časovú zladenosť reklamných aktivít zabezpečuje časové plánovanie. Transformáciu v plánovacej fáze prijatých rozhodnutí predstavuje realizačná fáza. Jej úseky.