Ako robiť kvalitnú a vysokoúčinnú reklamu. Reklamné rozhodnutia. 2. - Lochner, G.
Obsahové aspekty otestovania reklamného prostriedku. Výroba a rozširovanie reklamného prostriedku. Kontrolná fáza: Kontrola priebehu a hospodárnosti (efektu) reklamy. Kontrola účinnosti reklamy.