Ako robiť kvalitnú a vysokoúčinnú reklamu. 2. Reklamné rozhodnutia. - Lochner, G.
Plánovanie cieľovej skupiny - okruhu osôb, ktoré sa majú osloviť reklamnými opatreniami. Priemyselní výrobcovia vychádzajú pri reklamnom plánovaní z dvojčlenenia predmetného trhu: trhu medzičlánkov-medziobchodu a trhu konečného dopytu a užívateľov. Plánovanie reklamných prostriedkov. Prehľad významných reklamných prostriedkov. Plánovanie nositeľov reklamy.