Ako robiť kvalitnú a vysokoúčinnú reklamu. 3. Reklamné rozhodnutia. - Lochner, G.
Výber konkrétneho média musí vychádzať zo zistenia, či je potenciálna cieľová skupina skutočne sledovateľom dotyčného média, aby sa tak minimalizovali účinkové straty. Výber mediálneho nositeľa reklamy musí zohľadňovať aj kvalitu jeho sledovateľov. Náležitosti plánovania tvorby reklamy. Jazyk reklamného posolstva musí byť oslovenej osobe zrozumiteľný, nadpis (headline) a reklamné heslo (slogan) úderné a kvalitné.