Ako robiť kvalitnú a vysokoúčinnú reklamu. 1. Reklamné rozhodnutia. - Lochner, G.
Fázy reklamného postupu: plánovacia, realizačná a kontrolná. Charakteristika plánovacej fázy: plánovania reklamného objektu, štyroch možností určenia kvalitatívnej váhy jednotlivých výrobkov, či objektov v reklame.