knowledge based system for controls-displays selection. - Wang, M.J
Opis vývoja systému, ktorý na základe vedomostí môže uľahčiť výber ovládacích prvkov a displejov, ktoré sú dôležitou zložkou efektívnych systémov človek-stroj. Zozbierali sa informácie z literatúry a klasifikovali sa. Na ich základe sa o tom skonštruoval rozhodovací strom.