Kody kreskowe w przemysle. - Jerczynska, M.
Čiarkové kódy predstavujú 70 perc. systémov automatickej identifikácie. Maximálne výhody používania sa tu dosahujú v spojení s počítačovým systémom riadenia. Druhy kódov. Podmienky používania kódov. Oblasti používania tohto systému. Normy kódov. Podmienky použitia systému v poľskom priemysle.