Prenos súborov medzi grafickými systémami AUTOCAD-ELCAD. - Košík, J.
Princíp výmeny dát medzi dvomi CAD systémami. Princíp prenosu grafiky medzi CAD systémami ELCAD a AUTOCAD. Postup pri výmene grafických súborov medzi CAD systémami (výmena dát, dávková konverzia, popis konverzného programu, referenčný súbor, logický súbor, definičný súbor).