Remote asynchronous connection v Netware - len pre trpezlivých používateľov. - Poppe, V.
Možnosti používateľa pri prepájaní jednotlivých LAN medzi sebou na základe skúseností z VŠDS Žilina. Základné pojmy siete NetWare. Ciele a spôsob meraní pri prenose súborov a vytypované funkcie na meranie (prenos súboru, povely). Obsadenie modemu jednou stanicou a efektívny výkon. Vplyv záťaže mostu na dobu trvania povelov.