What can we do with distributed discrete event simulation in design analysis of distributed database systems. - Stancheva, E.K
Otázka voľby ťažiskového kritéria pri výbere konkrétnych alogritmov pre riadenie súbežnosti a pre zotavenie sa z chýb sa rieší pomocou simulácie distribuovaných diskrétnych udalostí, ktorá sa aplikuje na riadenie distribuovaných transakcií reálneho systému.