<An> integrated multicomputer DSS design for transport planning using embedded computer simulation and database tools. - Cochran, J.K
Opis návrhu systému AFNA pre podporu plánovania diaľničných transportov tovaru v Arizone. Hlavné vlastnosti systému: 1) prenosnosť medzi osobnými i veľkými počítačmi, 2) použitie databázového jazyka na spracovanie topologických dát a dát o tovare, 3) použitie počítačového simulačného modelu diskrétnych udalostí.