CASE a case/4/0 aneb "Kovářova kobyla už nemusí chodit bosa". - Hausmann, O.
Význam pojmu CASE (počítačová podpora tvorby software). Požadované vlastnosti nástrojov CASE. Skúsenosti z využívania produktov typu CASE a jeho ciele v prekonaní softwarovej krízy pomocou automatizácie. Popis CASE/4/0. Grafické znázornenie, editor a relačný slovník. Parametre a funkcie CASE/4/0.