CASE produkt POSE. - Šilha, L.
Charakteristika CASE produktu POSE (Picture Oriented Software Engineering). Filozofia POSE a harwardové nároky na jeho prevádzku. Vlastnosti produktu POSE. Moduly POSE a ich funkcie. Využitie POSE pri jednotlivých fázach tvorby informačného systému.