Characterization of unknown values with implicit predicate. - Yang, J.D
Konštrukcia implicitného predikátu, ktorý slúži ako deskriptor, zodpovedajúci množine neznámych hodnôt, pričom vyjadruje ich sémantiku. Takto sa umožní (1) zlepšiť sémantickú vypovedaciu schopnosť neznámych hodnôt, (2) uložiť neúplné informácie do databázy a (3) zredukovať neurčitosť neznámej hodnoty.