CIM - Počítačom integrovaná výroba. Normalizácia pri výmene dát. - Wessely, E.
Prepojenie systémov CIM s riešeniami typu CAD a CAM. Okolie systému CAD. Normalizačné snahy v oblasti výmeny dát. Prístup k integrácii CAD systémov definovaný v projekte ESPRIT. Sieťová aplikácia v prostredí s rôznymi CAD systémami. Požiadavka nového štandardu v oblasti výmeny CAD dát.