Jazyk s přeludem. - Nejedlý, M.
Jazyk Turbo Pascal vo verzii 6.0. Nová knižnica programov Turbo Vision a jej vplyv na užívateľský komfort. Porovnanie jednoduchosti obsluhy so Štandardizovanou užívateľskou architektúrou (SAA). Využitie menuokien a dialógových okien. Fungovanie editoru. Prekladač príkazového riadku (TPCX) a využitie pamäti.