Moje skúsenosti so "C-shareware". - Fedorko, G.
Pomôcky pre podporu programovania v jazyku C. Programové produkty firmy BMC v oblasti freeware a shareware softwaru. Produkty Turbo-Scredit a OVL. Knižnice pre jazyky C: Window Bos, Steve's C Library. Práca s oknami pri shareware produktoch. Videofunkcie a funkcie podporujúce prácu s klávesnicou a myšou. Produkt CXL.